Riedel, Riedel glas, Riedel vinglas

Riedel, Riedel glas, Riedel vinglas – de giver en forbedret vinoplevelse

Nyder du ofte et godt glas vin? Nyder du at drikke dyrebare dråber sammen med dine venner og bekendte? Ja, så kan vi klart anbefale dig, at du benytter vinglas fra Riedel.

Disse vinglas kan give dig forbedrede vinoplevelser, hvor du på bedste vis kan smage de forskellige nuancer og aromaer i vinen. Det hele handler om at have det rette „værktøj“ til at frembringe den bedste smag i vinen. Til dette formål kan vi klart anbefale vinglas fra enten kollektionen Riedel Sommeliers eller Riedel Perfomance. De kan være med til at skabe rammerne om din vinoplevelse, så du kan nyde oplevelsen med dine gæster. Du kan også benytte vinglas fra kollektionerne Riedel Fatto A Mano, Riedel Vinum eller Riedel Superleggero, som også tilbyder nogle rigtig fine og æstetiske vinglas. De fleste glas fra Riedel er lavet til at passe en speciel druesort. Ligeledes er disse glas håndlavet og mundblæst, hvilket også gør sig gældende for Riedel karafler. En Riedel karaffel er et lille kunstværk, hvor der er brugt meget tid og kræfter på at skabe præcis det rette look.

Vi kan klart anbefale dig at benytte disse vinglas, når du får gæster på besøg eller simpelthen bare skal have en hyggelig aften.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.